👈 فروشگاه فایل 👉

تحقیق روش صنعتی تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

ارتباط با ما

... دانلود ...

تحقیق روش صنعتی تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

تحقیق روش صنعتی تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

مقاله تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

فهرست مطالب                                                                      

فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-1- میوه ها

1-1-1- طبقه بندی میوه ها

2-1-1-1- میوه های آلویی

3-1-1-1- میوه های توتی یا انگوری

2-1-1- میوه های سیبی

1-2-1-1- سیب

2-2-1-1- گلابی ها

3-1-1- میوه های آلویی

1-3-1-1- گیلاس ها

2-3-1-1- هلو ها

3-3-1-1- شاه توت ها ، تمشک ها و توت فرنگی ها

4-1-1- میوه های توتی و انگوری

1-4-1-1- میوه های خانواده مرکبات

2-4-1-1- میوه های توتی دیگر

5-1-1- ترکیب شیمیایی میوه ها

2-1- پکتین

3-1- نشاسته

1-4- آب

5-1- اسید های آلی

6-1- شیرین کننده های طبیعی

1-7- نمک طعام

8-1- تمر هندی

9-1- قره قروت

فصل دوم – اصول آماده سازی و فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-2- اصول آماده سازی

1-1-2- شستشو

2-1-2- جدا سازی

3-1-2- تجهیزات خرد کردن

2-2- اصول فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده

فصل سوم – فرآیند تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-3- لواشک

2-3- آلوچه ( گوجه درختی )

3-3- ویژگی های لواشک و آلوچه فرآوری شده

4-3- فرآیندتولید لواشک

5-3- فرآیند تولید آلوچه فرآوری شده

6-3- فساد لواشک و آلوچه فرآوری شده

فصل چهارم آزمون لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-4- نمونه برداری

2-4- آزمون عوامل ناپذیرفتنی

3-4- آزمون رنگ

4-4- آزمون بو و طعم

5-4- آزمون ضخامت لواشک

6-4- آزمون های شیمیایی

7-4- آزمون های میکروبی

فصل پنجم – کلیات در راستای شناسایی محصول

فصل ششم – مطالعات فنی

ضمیمه

منابع

...

روش تولید در فشار اتمسفر

عمده ترین روشی که جهت تهیه آلوچه و لواشک به کار میرود جوشاندن مخلوط میوه ، آب نمک و سایر افزودنیها در فشار اتمسفر میباشد . میوه بعد از رسیدن به کارخانه تمیز و آماده شده با مقدار معین و مشخص نمک اسید آلی و سایر مواد مخلوط و به ظروف مخصوص پخت که معمولا در هر ردیف 6 عدد از آنها قرار دارد منتقل میگردد . این ظروف به وسیله لوله های بخار که در درون آنها تعبیه شده و یا بخاری که در جداره آنها جریان دارد حرارت دیده و مخلوط را به سرعت به جوش می آورند . برروی دیگهای پخت هودهایی به منظور خروج بخار نصب شده است . محتوای آنها به طور مداوم به هم زده شده به صورت گرم گرم تهیه می گردد با کنترل دقیق درجه حرارت و بریکس ، نقطه پایانی تولید تعیین می شود .

 

👇محصولات تصادفی👇

تحقیق سیر تحول تولید و بازیافت پلاستیک ها پاورپوینت آكوستیك در معماری 54 اسلاید پرسشنامه انعطاف پذیری شناختی دنیس و وندر وال (2010) پروژه کارآفرینی تولید اکسید کروم(با ظرفیت 120 تن در سال) گزارش کارآموزی واگن پارس سنسورها